Arhiva
< rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Plan puta za danas
Plan hodanja

DANAS:


JUČER:

Blogomobil linkovi
Naslovnica
Trenutna lokacija

Postavi kao Homepage
Tko hoda?
Vijest duga 8 tisuća kilometara je 65-ogodišnji Kemal Mujičić. Didač nije nepoznata faca. Poznati je novinar, publicist, pisac, humorist, antologičar i televizijski scenarist. Napisao je više od tisuću TV scenarija za zabavne, humoristične i dokumentarne emisije.
Intervju

04.09.2005., nedjelja
S BLOGOMOBILOM NA "KUKURIČEKU"!
Travanj je u Đurđevcu najljepši mjesec: zelen, sunčan, rascvjetan, mirisan i – raspjevan. Naime, u travnju se održava najveći festival dječjeg stvaralaštva u nas – Kukuriček. A kad je riječ o stvaralaštvu, onda je tu mjesto i Blogerima.
Dakle, vrijeme je da Blogeri krenu na izlet izvan blogovskih granica.
Zato pozivam sve Blogere, koji do travnja iduće godine neće navršiti 14 godina, da se prijave za sudjelovanje na – Kukuričeku 2006.
Što je Kukuriček?
To je glazbeno-plesno-glumačko-literarno-likovno natjecanje i druženje onih klinaca koji imaju dara za bilo koju od navedenih umjetničkih disciplina.
Budući da je Festival natjecateljski, onda se najprije morate prijaviti.
Za moga hodanja kroz Đurđevac, dogovorio sam s direktorom Kukuričeka, Petrom Štefanićem, da iduće godine na Festivalu sudjeluju i Blogeri. Blogeri mogu sudjelovati na dva načina.
Mogu se svojim radovima javiti na redovan Natječaj. Tada će o njihovu mogućem sudjelovanju odlučiti žiri koji čine Arsen Dedić, Hrvoje Hegedušić, Ksenija Erker, Tihomir Preradović i Ivica Mihajlović, sve vrhunski stručnjaci
Postoji i drugi put. Gospodin Štefanić obećao nam je dva mjesta na Festivalu izvan redovnog Natječaja.
Dakle, dvoje Blogera, koji će se natjecati na toj smotri dječjeg stvaralaštva, izabrat ćemo mi sami.
Dakako, u konkurenciju ulaze samo oni koji na blogu.hr svoju adresu.
Jasno vam je, valjda, da morate imati i dobru skladbu. Pjesma treba biti originalna i nikad dosad javno izvođena. Možete je napisati sami, a možete potražiti i pomoć nekoga koji to bolje radi od vas.
Zato vam preporučam da prionete na posao. Napišite pjesmu, uglazbite je i, ako bude ono, evo vas na najboljem dječjem festivalu na svijetu.
Osim kvalitetne glazbe, za pjesmu valja napisati i pravi tekst, a sve to da bude primjereno djeci. I ništa više.
A kad sve to napraviti, pošaljite skladbu na našu adresu. Ali, otom-potom.
Direktor festivala, Petar Štefanić, ne sumnja u glazbeno-pjesničko-pjevački talent mladih Blogera.
Naravno, ovdje ćemo otvoriti posebnu stranicu, Kukuriček, koju će voditi Dalibor i Dario, pod iskusnim okom vrijednog Anderlona, a ja ću sve to pratiti s blogomobilskih daljina.
Ali, prije nego što stavim posljednju točku u ovome tekstu, moram reći i ovo: siguran sam da će na idućem Kukuričeku pobijediti blog.hr!
- 17:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Copyright © Blog.hr, od 2004.